Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Je to moje dcera a nebojím se, protože kdybych se všeho bál, tak bych to raději zabalil.

1 0
možnosti
JR

J34a90r62a 24R27a15n40k

27. 10. 2015 2:30

Zvlastni, ze prave Vy - zrejme jste otec maleho devcatka na fotografii, napisete takovy blog, nebojite se, ze by nekdo fotografie mohl zneuzit na FB?

0 0
možnosti
JB

Tak na ty bosé nohy dětiček, to jste kápnul. Nedávno jsem koukala na nějaké záběry migrantů, kde - to netuším, to už si nejde pamatovat. A tam maminka, kompletně oděná, s nepostradatelným šátkem, táta se klepal zabalený v dece, maminka držela dítě, vrchní část těla v čemsi zabalená a z toho trčely bosé malinké nožičky. Maminku ani nenapadlo, že se by se mohla vykašlat na islám, a sundat šátek a dítě zabalit. Že by se tatínek vzdal deky, to je ani nenapadlo. Mně to nepřestává fascinovat, jak k těm dětem přistupují.

2 0
možnosti
OK

Tohle všechno je zatím sranda. Ale lidí na Zemi je mnoho a pro kvůli dostatku zdrojů jsou schopny migrovat masy čítající klidně stovky milionů lidí.

Jestli se nenaučíme myslet v delších horizontech a širších souvislostech, tak budeme čelit šokům. A hlavně bychom si dnes měli uspořádat své hodnoty, dokud je nezačneme uspořádávat za použití zbraní. Ty jsou ostatně dnes koncipované tak, že přežijí svou obsluhu.

2 0
možnosti
MP

Máte pravdu. Ale jako vždy budou politikové konat s velkým zpožděním, nikdy svoji chybu neuznají, takže bude muset pár lidí zemřít podchlazením a mediální hyeny budou mít zase hody.

S těmi posezónními slevami to asi tak nějak bude.

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 863x
Jsem redaktor, píšu do médií cca 18 let, poprvé Opavský a Hlučínský Region, pak Naše Opavsko, Týdeník Ostrava a třeba Mediafax.

Seznam rubrik